5 rigtig gode trick løbehjul

 • Frederik Giese
5 rigtig gode trick løbehjul

Et godt trick løbehjul er et trick løbehjul, der er velegnet til riderens behov og evner samt til den type kørsel, de skal udføre. Generelt bør et godt trick løbehjul have følgende egenskaber:

 • Stærk og holdbar konstruktion: Et godt løbehjul skal kunne modstå de hårde krav, der stilles til tricks og stunts, så den skal være lavet af materialer af høj kvalitet og have et robust design.
 • Komfortable og justerbare komponenter: Løbehjuletsbar, deck og hjul skal være behagelige at bruge og skal passe til riderenshøjde, vægt og kørestil.
 • Komponenter af høj kvalitet: Et godt trick løbehjul bør have komponenter af høj kvalitet, f.eks. forseglede lejer og forgafler uden gevind, for at forbedre ydeevnen og holdbarheden.
 • Passer til riderens behov og evner: Det bedste trick løbehjul til en bestemt rider vil afhænge af deres kørestil, færdighedsniveau og den type kørsel, de vil udføre. En nybegynder kan være bedre stillet med et billigere trick løbehjul, mens en mere erfaren riderkunne foretrække et pro trick løbehjul i en højere prisklasse. 


Ud over disse generelle egenskaber er der også et par specifikke ting at overveje, når du leder efter et godt trick løbehjul, såsom løbehjulets vægt og størrelse, den type hjul og bremser, den har, og eventuelle yderligere funktioner eller tilbehør, den kommer med. Det er vigtigt at lave noget research og sammenligne forskellige modeller for at finde den, der passer bedst til dine behov og præferencer. Tag vores egen trick løbehjul quiz her, og find dit drømmeløbehjul i dag. 

 

Se de 5 rigtige gode trick løbehjul her

 1. Panda Initio Komplet Trick Løbehjul (Nybegynder)
  Dette trick løbehjul er det perfekte valg for nybegyndere, som lige er startet med sporten. Med dette trick løbehjul kan du lære de basale tricks, og det egner sig specielt til at køre i skateparts og på ramper. Det er bygget af aluminium og er derfor let og holdbart. Den anbefalede alder er fra 6 år og opefter. Løbehjulet vejer 3300g og har en totalhøjde på 82cm. Det er også et af de mest budgetvenlige trick løbehjul på markedet, og er endda et af Europas bedstesælgende trick løbehjul. Panda Initio løbehjulet kommer i 6 forskellige farver, heriblandt den mega-populære regnbuefarve. Derudover fungerer det også rigtig godt som transport løbehjul, for at komme fra A til B. 


 2. Striker Lux Komplet Trick Løbehjul (Park)
  Dette trick løbehjul er det perfekte valg for både nybegyndere og erfarene riders. Det er et løbehjul med et kort deck på kun 49cm, der gør det nemt at udføre tricks i skateparken. Det er også meget let med en vægt på kun 3100g og en total højde på 87cm. Løbehjulet er bygget af aluminium, der sikrer både holdbarhed og lethed. Anbefales til riders i alderen 11 år +. 

  Striker Lux løbehjulet er et af de bedstsælgende løbehjul i Europa, og det er ikke uden grund. Du får rigtig meget for pengene med dette trick løbehjul, og det er perfekt til at øve sig i skateparken og lære de fedeste flips og tricks. 

 3. Striker Gravis Komplet Trick Løbehjul (Street)
  Dette trick løbehjul er et super populært street trick løbehjul. Det er ekstremt solidt, bygget af aluminium og kommer med et bredt deck og SCS compression. Det er ikke det letteste løbehjul på markedet, med en vægt på enten 4.2kg eller 4.5kg afhængigt af størrelsen, men det er stadig let nok til at kunne udføre de meste krævende street tricks. 

  Striker Gravis er velegnet til begyndere og erfarne riders med en anbefalet alder på 13 år +. Totalhøjden rammer 900mm eller 950mm. Hvis du ønsker et trick løbehjul der specifikt er lavet til streetkørsel, som kan grinde på rails, så er dette det perfekte valg for dig. 

 4. Striker BGSEAKK Komplet Trick Løbehjul (Park)
  Dette trick løbehjul er det ultimative valg for erfarene riders, der søger et løbehjul med topkvalitet og ydeevne. Løbehjulet er lavet af højkvalitets komponenter, der sikrer komfort, holdbarhed og præcision. Det er et let løbehjul med en vægt på 3.05kg og en total højde på 88cm, der gør det nemt at udføre selv de mest krævende tricks. Med Striker BGSEAKK får du det nyeste inden for trick løbehjul, og det kan næsten blive kaldt løbehjulenes "rolls royce". Det er anbefalet til riders i alderen 13 år +. 

 5. ScootWorld Bend Komplet Trick Løbehjul (Hybrid)
  Dette trick løbehjul er det perfekte løbehjul for både begyndere og øvede riders. Med vores snart 10 års erfaring i branchen, har vi udviklet dette løbehjul, der er optimeret til tricks i skateparken. Det gør det nemt at lande dine tailwips, briflips og hvad du ellers går og øver dig på. Løbehjulet er lavet af aluminium, hvilket gør det meget let med en vægt på 3360g og en totalhøjde på 82cm. Decklængden er på 49cm, hvilket gør det nemt at lære tailwhips endnu hurtigere. Trick løbehjulet er anbefalet for riders fra 11 år +.

Der er selvfølgelig mange flere rigtig gode trick løbehjul derude, men dette er et kort overblik over nogle af de absolut bedste, inden for hver deres område.  


Login

Glemt dit kodeord?

Har du ikke en konto?

×

Brug for hjælp?

Ring til os på

+ 45 70267979
Mandag - Fredag: 11:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

E-mail

Du er også velkommen til at sende en e-mail til: info@scootworld.dk

Vi forsøger at besvarer din e-mail indenfor 24 timer på hverdage.


Butik:
Mandag - Fredag: 11:00 – 17:00
Lørdag 10:00 – 14:00