To unge brødre med passion for kundeservice og action sport.

Vi er hos ScootWorld to unge brødre med en kæmpe passion for kundeservice og action sport, da vi åbnede ScootWorld tilbage i 2012 var vi blot 17 (Frederik) & 13 (Alexander) år gamle. Vi åbnede ScootWorld som både webshop, men også som fysisk butik tilbage i 2012 med hjælp fra vores forældre. Den gang vidste vi ikke meget om hvor store udfordringer der lå forud for os, så vi kastede os bare ud i det.

Kommer i forbi vores butik ScootWorld på Strandvejen 82, 2900 Hellerup vil en af os være at finde i butikken, da det udelukkende er os der arbejder i butikken - i de travle perioder er vi dog heldige nogle gange at kunne indhente lidt hjælp fra vores forældre.

Da vi startede med ScootWorld i 2012 startede vi med at sælge alle mulige slags mærker indenfor trick løbehjul, siden da har vi valgt mærker fra som vi ikke mente levede op til den kvalitet standard som vi står for hos ScootWorld. Siden 2012 er der sket meget, i 2014 startede vi vores eget mærker Striker Scooter Parts, vi er helt overvældet over hvor meget støtte og support Striker har fået på verdensplan og Striker bliver nu solgt i stort set hele verdenen. Vi har for nyligt udvidet, og Striker sælges nu også i Australlien og Kina med stor success. Tilbage i 2015 startede vi vores eget tøj mærke ved navn BASIQUE, vi fokuserede primært på caps til at starte med, men har siden da også udvidet til klassike t-shirts. 2016 bød på endnu et brand, denne gang ved navn Panda Freestyle Scooters, Panda blev lavet med henblik på et "entry level" brand som ny begyndere og let øvede kunne købe, og samtidig være sikker på at de fik sig et løbehjul der var i top kvalitet. Den danske løbehjuls scene har taget super godt imod Panda, og vi ser frem til at kunne byde mange flere Panda ting velkommen på den danske løbehjuls scene i fremtiden.

Det har været en hård og lang rejse indtil videre, med arbejde fra kl 9 om morgenen til kl 9 om aftenen de fleste dage, men vi elsker hvad vi laver - og vi ser frem til hvor fremtiden bringer os hen!

Send os en mail, ring til os, eller kig forbi butikken hvis du mangler vejledning, eller uddybnig for nogle af vores varer - vi er altid klar til at hjælpe!

MVH. Frederik og Alexander Giese indehaverne af ScootWorld.