Din nye hobby

Nogle går til fodbold og nogle til håndbold. Det har været en fast del af den danske kultur gennem adskillige årtier. Men gennem indflydelse fra den amerikanske populærkultur, er der opstået nogle helt nye og udfordrende interesse blandt befolkningen. I dag er der rigtigt mange unge – og voksne, der er hængt på siden den første bølge af skateboards rulle ind over Danmark i 1980’erne – der bruger meget af deres tid på et skateboard, som de sjældent slipper af syne. Hører du til sidstnævnte kategori, eller kunne du bare godt tænke dig at begynde at skate på skateboard, er du landet det helt rette sted. 

Hos Scootworld kan vi ikke vejlede dig i hverken fodbold, håndbold eller andre klassiske sportsgrene, men vi forhandler til gengæld nogle af de bedste skateboards, der findes på markedet lige nu. Vi elsker skateboards, og derfor er hvert enkelte komplette skateboard her på siden nøje udvalgt. For her hos ScootWorld er er vi kun interesseret i at give dig de bedste oplevelser med skateboards. Rigtigt god jagt! 

Boards for begyndere

Er du ny i en stor verden af skateboards, kan det være meget svært at navigere rundt. Trøst dig med, at det er sådan, uanset hvilken sportsgren eller hobby, du kaster dig ud i. Men på grund af den stigende popularitet, som dagligt bliver boostet af youtubere og enormt stort anlagte internationale stævner og konkurrencer, opstår der desværre også et udvalg af billige skateboards, der kan købes for en slik via udenlandske webshops. Desværre er disse skateboards – uden undtagelse, i øvrigt – af alt for ringe kvalitet til, at det er at oplagt sted at starte som nybegynder; Denne slags type af skateboard er produceret med et primært formål om at holde omkostningerne nede – og det resulterer desværre i at kvaliteten er så lav, at det bliver alt for svært at udvikle sig ordentligt som skater.  

Men ét eller andet sted skal du jo starte med dit allerførste skateboard. Og du er bare nødt til at springe ud i det for at få din første erfaring og få en grundlæggende fornemmelse af, hvordan et skateboard føles under dine fødder. De færreste går ud og køber det allerdyreste skateboard på markedet, første gang de skal have et nyt. Det er en rigtig god idé først at finde ud af, om sporten overhovedet er noget for dig. Derfor fører vi et udvalg af forskellige skateboards for begyndere til overkommelige priser. For os, som udelukkende beskæftiger os med at sælge ting som skateboards, rulleskøjter og trick løbehjul mv., er det naturligvis strengt nødvendigt, at de skateboards, som vi har i vores sortiment, har en vis kvalitet og sportslig værdi, som vi kan give videre til dig. Derfor fører vi kun skateboards, som vi er sikre på, har en kvalitet, der lever op til vores egne høje krav om kvalitet. Det gælder for eksempel kvaliteten af de materialer og bestanddele, som hvert enkelt skateboard består af, som gør dem slidstærke og så langtidsholdbare som overhovedet muligt, som sørger for, at vores skateboards kører ordentligt, og som sørger for at du kan stå optimalt på skateboardet. 

Til at begynde med vil man som nyudklækket skater ikke have de vilde kompetencer på et skateboard. Det betyder, at du bør vælge et board, der er rimelig standard, når du skal vælge dit første skateboard. Her er de erfarne medarbejdere hos Scootworld naturligvis klar til at hjælpe dig rigtigt godt på vej. 

Hvis du allerede har erfaring med et skateboard af en hvilken som helst type, har du sikkert allerede en ide om, hvad det er, du går efter. Er du en øvet rider, ved du efterhånden godt, hvilke præferencer du har i forhold til dit skateboard, og her er Scootworld en butik, som kan levere lige nøjagtig det skateboard, der passer til dig. For her i vores webshop har du mulighed for at købe komplette skateboards, der er sat op i forskellige konfigurationer, og som køreklare. Og du har også mulighed for at købe enkeltdele og hardware til dit skateboard hver for sig, så du kan vedligeholde dit skateboard og sætte det sammen helt efter dit eget hoved som en rigtig pro.

Hvad er en god pris?

Priser på skateboard varierer selvfølgelig alt efter kvalitet. Et begynderskateboard koster ikke nødvendigvis det samme som skateboards til de mere øvede. Derfor anbefaler vi også, at du starter med et begynderskateboard for at finde ud af, om det er noget for dig. Med et af vores skateboards til begyndere har du rig mulighed for at blive fortrolig med at køre på skateboard og give dig i kast med de første tricks. Ollies, kickflips, 180-varianter, pop shove-its, hippy jumps – basale tricks, som uden problemer kan udføres på ethvert skateboard af god kvalitet, som dem, vi har på hylden her hos ScootWorld. Og det er ikke fordi, at vores skateboards ikke tillader dig at udvikle dig yderligere. Tværtimod. Men så snart, du bliver klar til at tage din skating til det næste niveau, har du sikkert også fået en god forståelse for, hvilken konfiguration dit skateboard skal have, for at det er optimeret til din stil og dit behov. Nogle skatere ønsker sig et lidt længere skateboard, nogle et lidt smallere. Og nogle ønsker sig et hvor decket er lidt højere fra jorden, så man kan få et rigtigt godt “pop”, når man skal have sit skateboard op fra jorden i forbindelse med et trick. Nogle har brug for løse trucks, så de hurtigt kan dreje, mens andre nyder den ekstra stabilitet ved stramme trucks. Men det er noget, som du selv skal finde ud af hen ad vejen.

Har du spørgsmål angående skateboards?

Sidder du med spørgsmål til vores skateboards, må du endelig kontakte os. Vi vil meget gerne vejlede dig, så du får nøjagtig det skateboard, der passer allerbedst til dig. 

Gratis fragt ved køb over 499kr,-