På denne side finder du informationer om vores levering og returret, finder du ikke svar på dine spørgsmål kan vi besvare dem enten på telefon 70 26 79 79 eller pr. email på info@scootworld.dk.

Levering i Danmark

Når du køber online hos ScootWorld.dk får du forskellige valgmuligheder for at få fragtet eller at afhente den varer i vores butik. Vi beregner altid fragten ud fra hvor mange KG forsendelsen vejer - fordelen ved at handle online hos ScootWorld.dk er at vi tilbyder GRATIS fragt på alle varer såfremt du vælger Post Danmark uden omdeling - som betyder at Post Danmark vil leverer din pakke til dit nærmeste posthus, og at du vil få besked når pakken er fremme og klar til afhentning (HUSK ID OG PAKKE NR!!). 

Bestiller du hos ScootWorld.dk inden kl 16:00 på hverdage sender vi pakken samme dag og du vil som regel modtage pakken næst kommende hverdag såfremt der ikke er problemer med Post Danmark eller at Post Danmark har lavet en fejl med forsendelsen. Har du ikke modtaget din pakke efter 1-3 hverdage bør du kontakte os med det samme så vi kan tjekke op på hvad der er sket med pakken. 

Priser på levering i Danmark & Sverige

Priserne på levering i Danmark ser således ud:
Afhentning i butikken (Strandvejen 151, 2900 Hellerup): GRATIS
Post Danmark uden omdeling: GRATIS
Post Danmark med omdeling 0-1KG: 39,00 kr,-
Post Danmark med omdeling 0-5KG: 49,00 kr,-
Post Danmark med omdeling 5-10KG: 59,00 kr,-

Priserne på levering i Sverige ser således ud:
Post Danmark med omdeling 0-1KG: 35,00 kr,-
Post Danmark med omdeling 0-5KG: 55,00 kr,-
Post Danmark med omdeling 5-10KG: 75,00 kr,-

 

Track and Trace

Hos ScootWorld.dk sender vi altid pakkerne med Track and Trace hvilket gør det muligt for dig at tracke din pakkes vej fra pakken afgår fra os til den ligger hos dig/dit nærmeste post hus. Vores system sender automatisk en mail til dig når din pakke er sendt afsted, i denne mail finder du også dit track and trace nummer - Bemærk at der kan gå op til 12 timer før at du kan tracke din pakke.