Trick Løbehjul: Din Ultimative Guide til At Komme Igang

 • Frederik Giese
Trick Løbehjul: Din Ultimative Guide til At Komme Igang

Introduktion

Trick løbehjul er mere end bare et transportmiddel - de er et redskab til sjov, action og kreativitet. Disse løbehjul er designet til at udføre tricks og stunts, hvilket giver en ekstra dimension af spænding og færdigheder til din kørsel. Fra ramper til rail slides, trick løbehjul åbner en verden af muligheder for både begyndere og erfarne riders. Hos ScootWorld har vi et bredt udvalg af trick løbehjul, der passer til alle aldre og færdighedsniveauer.

Hvad er trick løbehjul?

Et trick løbehjul, også kendt som et stunt løbehjul, er et specielt designet løbehjul, der er bygget til at udføre tricks og stunts. Disse løbehjul er typisk mere robuste end standard løbehjul, med ekstra holdbare hjul og en stærkere ramme for at modstå de kræfter, der opstår ved trick kørsel. De er lavet af høj kvalitet materialer som aluminium for at sikre holdbarhed og let vægt.

Hvilket trick løbehjul skal jeg vælge?

Valget af det rigtige trick løbehjul afhænger af flere faktorer. Din højde, vægt, kørselstil og erfaring er alle vigtige overvejelser. For begyndere kan det være en god idé at starte med et mere standard trick løbehjul, der er let at håndtere og giver en god balance mellem kontrol og performance. Hos ScootWorld har vi et stort udvalg af trick løbehjul, og vores erfarne medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte løbehjul til dine behov.

Hvor stort skal et Trickløbehjul være?

Størrelsen på dit trick løbehjul skal være proportionalt med din højde og størrelse. Generelt skal styrhøjden være omkring navlehøjde, når du står på løbehjulet. Dette giver optimal kontrol og balance, når du udfører tricks og stunts. Deck størrelsen er også vigtig, da det skal være stort nok til at du kan stå komfortabelt, men ikke så stort at det bliver svært at udføre tricks.

Hvor kan man købe trick løbehjul?

Trick løbehjul kan købes i mange forskellige butikker, både online og i fysiske butikker. Men hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv og købe dit nye trick løbehjul direkte fra ScootWorld? Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitets trick løbehjul, og vores erfarne medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte løbehjul til dine behov.

Hvad koster et tricks løbehjul?

Prisen på et trick løbehjul varierer afhængigt af mærke, kvalitet ogspecifikationer. Generelt kan du forvente at betale mellem 500 og 2000 DKK for et godt trick løbehjul. Hos ScootWorld har vi trick løbehjul i alle prisklasser, så du kan finde det perfekte løbehjul, der passer til dit budget.

Hvilket løbehjul til 3 årig?

For en 3-årig anbefales det at vælge et løbehjul, der er designet til små børn. Disse løbehjul har typisk tre hjul for ekstra stabilitet og er lavet af lette materialer, der er nemme for små børn at håndtere. Hos ScootWorld har vi et stort udvalg af børnevenlige løbehjul, der er perfekte til de yngste riders.

Se tre-hjulet løbehjul her.

Hvornår kan børn stå på løbehjul?

Børn kan generelt begynde at stå på løbehjul, når de har udviklet tilstrækkelig balance og motoriske færdigheder. Dette sker typisk omkring 2-3 års alderen. Hos ScootWorld har vi løbehjul, der er designet til at hjælpe børn med at udvikle disse færdigheder på en sikker og sjov måde.

Hvilket løbehjul til 8 årig?

For en 8-årig kan et trick løbehjul være en god mulighed. På dette tidspunkt har de fleste børn udviklet de nødvendige motoriske færdigheder og balance til at håndtere et trick løbehjul. Det er dog vigtigt at vælge et løbehjul, der er passende i størrelse og vægt for barnet. Hos ScootWorld kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte trick løbehjul til din 8-årige.

Vores Panda Initio Trick Løbehjul er et super godt valg til 8 årige. Se dem her!

Konklusion

Trick løbehjul er en fantastisk måde at tilføje lidt ekstra sjov og spænding til din kørsel. Uanset om du er nybegynder eller erfaren rider, er der et trick løbehjul derude, der passer perfekt til dig. Så hvad venter du på? Hop på dit løbehjul og start din trick kørsel eventyr i dag! Og husk, hos ScootWorld har vi alt, hvad du behøver for at komme i gang med trick løbehjul.


Se vores fede udvalg af komplette trick løbehjul. Vi har trick løbehjul i mange prisklasser og niveauer.

 • 3.29kg
   -38%
  Panda Primus Trick Løbehjul - Gold Deck-ScootWorld.dk Panda Primus Trick Løbehjul - Gold Deck Panda Primus Trick Løbehjul - Gold Deck Panda Primus Trick Løbehjul - Gold Deck

  Panda Primus Trick Løbehjul - Gold Deck

  Gratis fragt
  Tirs. 23. - Tors. 25. Juli

  DKK 1.299,00DKK 799,00

  quick add

  Select Size

 • 3.4kg
   -50%
  Panda Imber Trick Løbehjul - Purple/Teal-ScootWorld.dk Panda Imber Trick Løbehjul - Purple/Teal Panda Imber Trick Løbehjul - Purple/Teal Panda Imber Trick Løbehjul - Purple/Teal Panda Imber Trick Løbehjul - Purple/Teal Panda Imber Trick Løbehjul - Purple/Teal Panda Imber Trick Løbehjul - Purple/Teal

  Panda Imber Trick Løbehjul - Purple/Teal

  Gratis fragt
  Tirs. 23. - Tors. 25. Juli

  DKK 1.399,00DKK 699,00

  quick add

  Select Size

 • 3.0kg
   -33%
  Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Lime-ScootWorld.dk Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Lime Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Lime Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Lime Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Lime Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Lime Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Lime

  Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Lime

  Gratis fragt
  Tirs. 23. - Tors. 25. Juli

  DKK 1.499,00DKK 999,95

  quick add

  Select Size

 • 2.96kg
   -29%
  Panda Optimus Trick Løbehjul - Black/Rainbow-ScootWorld.dk

  Panda Optimus Trick Løbehjul - Black/Rainbow

  Gratis fragt
  Tirs. 23. - Tors. 25. Juli

  DKK 1.399,00DKK 999,00

  quick add

  Select Size

 • 3.29kg
   -27%
  Panda Primus Trick Løbehjul - Black/Rainbow-ScootWorld.dk

  Panda Primus Trick Løbehjul - Black/Rainbow

  Gratis fragt
  Tirs. 23. - Tors. 25. Juli

  DKK 1.099,00DKK 799,00

  quick add

  Select Size

 • 3.0kg
   -33%
  Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Yellow-ScootWorld.dk Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Yellow Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Yellow Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Yellow Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Yellow Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Yellow Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Yellow

  Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Yellow

  Gratis fragt
  Tirs. 23. - Tors. 25. Juli

  DKK 1.499,00DKK 999,95

  quick add

  Select Size

 • 2.96kg
   -17%
  Panda Optimus Trick Løbehjul - Stealth-ScootWorld.dk

  Panda Optimus Trick Løbehjul - Stealth

  Gratis fragt
  Tirs. 23. - Tors. 25. Juli

  DKK 1.199,00DKK 999,00

  quick add

  Select Size

 • 3.0kg
   -33%
  Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Orange-ScootWorld.dk Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Orange Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Orange Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Orange Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Orange Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Orange Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Orange

  Striker Lux Painted Trick Løbehjul - Black/Orange

  Gratis fragt
  Fre. 19. - Tirs. 23. Juli

  DKK 1.499,00DKK 999,95

  quick add

  Select Size

Læs flere tips & tricks

Se flere tips & tricks 

 • Trick Løbehjul: Din Ultimative Guide til At Komme Igang

  Frederik Giese Trick Løbehjul: Din Ultimative Guide til At Komme Igang

  Læs mere 

 • Hvad koster et tricks løbehjul?

  Frederik Giese Hvad koster et tricks løbehjul?

  Læs mere 

 • 5 rigtig gode trick løbehjul

  Frederik Giese 5 rigtig gode trick løbehjul

  Læs mere 

 • Løbehjul Størrelsesguide

  Frederik Giese Løbehjul Størrelsesguide: Find den perfekte størrelse til dig

  Læs mere 

Se flere tips & tricks 

Login

Glemt dit kodeord?

Har du ikke en konto?

×

Brug for hjælp?

Ring til os på

+ 45 70267979
Mandag - Fredag: 11:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

E-mail

Du er også velkommen til at sende en e-mail til: info@scootworld.dk

Vi forsøger at besvarer din e-mail indenfor 24 timer på hverdage.


Butik:
Mandag - Fredag: 11:00 – 17:00
Lørdag 10:00 – 14:00