4 forskellige typer af løbehjul

  • Frederik Giese
4 forskellige typer af løbehjul

Dette er en oversigt over de forskellige typer af løbehjul du finder hos ScootWorld, herunder løbehjul med store hjul, trick løbehjul, 3-hjulede løbehjul og trampolin løbehjul. Hver type løbehjul er designet til et bestemt formål og har sine egne unikke egenskaber. 

    1. Løbehjul med store hjul: Dette er løbehjul designet til brug i urban miljøer. De er typisk kompakte og lette, hvilket gør dem lette at manøvrere i travle områder. 

    2. Trick løbehjul: Dette er løbehjulet, der er designet til tricks og stunts. De er typisk lavet af slidstærke materialer, der kan tåle den hårde belastning løbehjulet udsættes for når man udfører vilde tricks.

    3. 3-hjulet løbehjul: dette er løbehjul, der har tre hjul i stedet for de traditionelle to. De er ofte mere stabile end andre typer scootere, hvilket gør dem en god mulighed for yngre børn eller begyndere.

    4. Træn de vildeste tricks med vores trampolin-løbehjul. Trampolin løbehjulets deck er lavet af skum, så din trampolin og dit gulv ikke tager skade når du bruger løbehjulet til at øve tricks. Lav de vildeste tricks, som du normalt ikke ville kunne på et standard trick løbehjul.

Har du nogle spørgsmål angående valg af løbehjul, skal du ikke tøve med at kontakte os. 


Scooter, die Sie bei ScootWorld finden

Login

Glemt dit kodeord?

Har du ikke en konto?

×

Brug for hjælp?

Ring til os på

+ 45 70267979
Mandag - Fredag: 11:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

E-mail

Du er også velkommen til at sende en e-mail til: info@scootworld.dk

Vi forsøger at besvarer din e-mail indenfor 24 timer på hverdage.


Butik:
Mandag - Fredag: 11:00 – 17:00
Lørdag 10:00 – 14:00